Filmning och fotografering

Det är lite hektiskt nu! Förutom att sköta mitt vanliga jobb skall jag på tisdag till Stockholm för att göra en film om mig och mitt skrivande. Just nu tänker jag och förlaget på innehåll i själva intervjun och bilder från miljöer som stämmer med innehållet i min nästa bok Löftets konsekvens. Dagen efter på onsdag består av möte med förlaget samt proffsfotografering. Förutom detta skall jag hinna umgås med min dotter Linnea och svärmor Karin som är i Stockholm på samma gång samt såklart med sonen Johannes Hopf som bor där. Det får alltså bli kvällstid!

I veckan fotograferas också omslaget som stötts och blötts, det skall bli spännande att se det färdiga resultatet!

Jag kommer hem torsdag eftermiddag och då skall det tvättas och strykas samt packas för sedan tidigt nästa morgon skall jag fira min man Stefans födelsedag med en härlig resa. 

Bild som inspiration från miljöer som finns med i boken kommer nedan. Den visar Brännkyrkagatans backe som det såg ut vid tiden när Löftets konsekvens utspelade sig, nämligen 1940-tal, samt hur det ser ut nu. Jag är så glad att dessa miljöer finns kvar och att de vackra husen renoverades.

Mari Åberg

                               

8 maj 2014