Försening

Min bok är försenad! Vem har inte hört det? I mitt fall är det ett missförstånd mellan tryckeriet och mig (missförståndet ligger hos dem) som gör att tryckningen är cirka tre veckor försenad. Kanske, kanske boken inte kan gå till tryckeriet förrän efter den 20/5! Suck!

Som ni kanske vet är också min make Stefans bok till tryckning och inte heller där har vi hört något. Passade därför på att fråga även om hans tryckning och då lät VD:n som jag kontaktat faktiskt lite tagen. Till tryckeriets försvar ringde VD:n upp mig 30 minuter senare och hade då skickat mitt omslag igen (det var godkännande av det som saken gällde). Allt tiptop nu och det är godkänt och Stefan får sitt utkast av omslag på måndag. Ändå, försening alltså. Kanske det inte gör något i alla fall, vem vill ha releaseparty mitt i sommaren? Bättre då i slutet av augusti.

Allt kan ju hända, personer kan bli överlastade och gå in i väggen t ex. Detta hände min syster och mig när bouppteckningen efter vår far tog 15 månader i stället för stipulerade maximala tre (enligt lag). Begravningsbyrån (landets största, så vet ni nog vilken jag menar) tog betalt för all tid, d v s en räkning saltad med 500%! Den gången var det tur att vi sparat alla mail och all kommunikation, då vi fick gå till högsta instans för att få rätt. Men rätt fick vi!

Dagens bild är grunden till bokomslaget. Det kommer att fixas och trixas lite med den med ljus och annat, men när ni ser detta hus nästa gång är det på bokhyllorna i bokhandeln!

Mari Åberg

5459-10151423447874563-648033989-n.jpg

3 maj 2013