Musikval, inte helt lätt!

Sitter just nu och kollar igenom bra musik som skall väljas till radioprogrammet "45 minuter" som kommer att gå i Radio Jönköping 2/12 på kvällen. Men lugn alla INTE Jönköpingsbor och smålänningar, jag kommer att lägga ut en länk här när det är klart så att alla kan få lyssna. Då kommer nämligen Stefan, min make och jag att prata om vårt skrivande, både hur vi samarbetar och hur vi skriver var för sig. Det skall bli roligt.
I programmet skall det också spelas musik som betyder något för oss och vårt skrivande. Just nu sitter jag och youtubar mig för att lyssna igenom musik som kan passa. Stefan kollar fotboll Sverige-Portugal och jag hör djupa suckar från vardagsrummet. Jag suckar lite också för det är inte lätt att välja musik och när jag ser listan jag väljer från måste jag fråga mig själv; Har vi världens mest knasiga och spretiga musiksmak? Och då är inte Jussi Björling med på listan observera detta.
 
Listan spretar åt dessa håll; Niklas Strömstedt, Agnes, Helen Sjöholm, Jill Johnsson, Sarah Dawn Finer, Frank Sinatra, Robbie Williams, Louis Armstrong, Nat King Cole, Freddie Mercury, Dr Alban, Stephen Simmons samt Ulla Billqvist. Förvirrad musiksmak? Jo, jag tror det. Men lyssna på programmet så får ni förklaringen. / Mari Åberg
45minuter.jpg
 
19 nov 2013