Nu förbereds det inför releasefest

Snart är det releasefest! Den 6/9 antingen kl 13:00 för en lite kortare visit eller kl 17:00 för en längre (om man vill) inbjuds till fest för boksläppet av LÖFTET. Det blir fest i trädgården och vi får verkligen hoppas att det fina vädret vi haft i sommar kommer tillbaka. I dag vräker det ner så oerhört och åskar dessutom, att jag som är mamma till en professionell fotbollsmålvakt som jag mycket sällan får se eller krama om då han bor långt bort från mig, inte åker till den fotbollsplan som han spelar på i kväll. Och det trots att det bara är 11-12 mil dit. Då är det illa!

Till festen beställer jag därför sol och runt 22-25 grader, det blir väl lagom? Då kan vi njuta i den vackra trädgården, mingla runt, dricka vin och äta god mat, hålla tal eller lyssna på tal och få höra förlagschefen berätta. Jag själv skall  berätta om min väg fram mot romanen. Jag skall läsa lite också, men vilket stycke? Hmm, det tål att tänkas på.

Att förbereda för en stor fest där jag egentligen inte vet riktigt hur många som kommer (just nu 79 anmälda) eller hur mycket de äter och dricker är lite svårt. Räcker glasen? Vilken mat blir det när det är så många? Vad är mest praktiskt? Jag skall ju inte vara som en urvriden disktrasa när festen startar. Tankarna mal i skallen, kommer maten och vinet att räcka? Troligen blir det tvärtom, jag kommer att ha mat och vin kvar för veckor framåt om jag känner mig rätt. Intill dess skall jag provsmaka två nya viner ikväll, det vin som bjuds måste ju vara GOTT, eller hur?

Vill du komma? Anmäl dig på [javascript protected email address]  

I dag blir bilden framsidan av boken som släpps på partajet.

Mari Åberg

                                   

 

 

 

18 aug 2014