Recension av Holger Wästlunds bok

I dag recenserar jag en bok inom facklitteraturen - Holger Wästlunds bok "Bli professionell festfixare - jobba med events, möten och upplevelser". Området intresserar mig då jag i mitt "tidigare liv" bl a arbetat som guide och biträdande platschef för ett reseföretag utomlands där jag också var utflyktschef och anordnade många event och upplevelser. Men det var många år sedan ...

Holger har skrivit inte bara denna bok utan en hel rad i serien; "Bli professionell managementkonsult - 250 tips för managementkonsulter och andra konsulter", "Så får du ditt drömkök till lägsta kostnad", "Starta och driv ditt eget städföretag", "Bli inredare - så skapar du din drömkarriär steg för steg". Alla böckerna är mycket väl strukturerade och lätta att följa och består inte bara av tips utan en rejäl genomgång av förberedelser före start, genomförande och efterarbete.

Det märks att Holger har erfarenhet från det professionella festfixeriarbetet. Allt han skriver är mycket initierat och egentligen är det bara att följa Holgers råd och tips för att börja bygga en ny karriär. Han räds inte att ta upp negativa impulser, hur verkligheten ser ut, problem och de grynnor och skär som kan uppkomma och hur man kan navigera runt dem.

Hade jag inte ett bra arbete samt en karriär som författare, hade jag bannemej försökt bli festfixare! / Mari Åberg

9789163703843-large-bli-professionell-festfixare-jobba-med-events-moten-och-uppl

27 okt 2013