Röster utanför toadörren

Måste bara berätta en solskenshistoria hur det kan vara när ryktet sprider sig. Var på gympan och sittandes inne på toan efteråt hör jag flera röster utanför, jag citerar;

Röst 1 "Du måste bara köpa hennes bok, den är så bra", röst 2 "Jaså, vilken bok" röst 1 "Och kvar stod en röd resväska" röst 3 "Den har jag läst, superbra bok, sträckläste den. Den gick inte att lägga ifrån sig" röst 2 "Vem har skrivit den sa du?" röst 1 "Hon den mörka långa kvinnan som brukar stå längst fram på gympan" röst 3 "Jaså, är det hon som är författaren?" röst 1 "Visst förstår du" röst 2 "Vad hette den sa du?" röst 1 "Och kvar stod en röd resväska" röst 4 "Den boken har jag läst, underbar bok, den måste ni läsa" röst 5 "Jag kan också rekommendera den, fantastisk bok, kunde inte lägga den ifrån mig".

Jag satt alltså inne på toan och hörde detta, vilken underbar upplevelse för mig, jag lovar. Detta bevisar att mun till mun-metoden är en osvikligt bra metod att sprida sin litteratur. Efter en stund gick jag ut och mötte min publik och tackade för deras goda ambassadörskap. På kuppen sålde jag fyra böcker.

Mari Åberg

imagesca6cqzdl.jpg

 

9 dec 2013