Starta eget företag snabbt och lönsamt

Boken ”Starta eget företag snabbt och lönsamt” av Holger Wästlund är full av värdefull information för den som planerar att starta en egen rörelse och ger också värdefulla råd hur man sedan får företaget att växa. Man inser att författaren verkligen har en gedigen erfarenhet på området och vet vad han talar om. I boken poängteras att visst är affärsplanen viktig men först och främst, skaffa kunder eftersom alla verksamheter står och faller med sin kundbas.

I boken finns massor av goda råd inte minst hur man marknadsför en verksamhet, råd som alla som överhuvudtaget försöker sprida någon form av produkt kan ha nytta av men kanske speciellt den som står i kast med att förverkliga drömmen om det egna företaget.

Efter att ha läst boken blir man faktiskt sugen på att starta upp något så nu gäller det bara att hitta den där oslagbara affärsidén.

Hur som helst med det, jag kan varmt rekommendera boken till var och en som går i tankar om att starta en egen verksamhet av något slag men även den som hållit på ett tag och behöver lite nya impulser.

Stefan Åberg

/starta-foretag.jpg

31 jan 2014