Tid för romantik

Äntligen har jag lite tid för att åka ut till min skrivarstuga i Brösarp. På onsdag bär det iväg och jag stannar till måndag. Nu skall min tredje roman få en skjuts framåt!

Jag har precis blivit klar med inledningen, den är romantisk! Så SVÅRT det är att skriva romantik, herre gud! Men nu har jag (tror jag) kommit igenom det värsta - att skriva de första kapitlen, som är romantiska. Första gången i dag som jag känt att det duger. Jag har mer material, har redan skrivtit ca 130 sidor, men en romantisk inledning, vad trodde jag? Att det skulle vara lätt? Nej, det var det inte kan jag meddela, men nu är jag nöjd. Den där inledningen har gjort att skrivandet gått trögt, det har varit svårt och känts som en styv gröt att komma igenom. Nu när den är klar kommer det att gå som en dans. Och äntligen har jag tid att skriva. Som jag längtat!

För att ni skall förstå hur vackert det är runt skrivarstugan kommer här en länk från omgivningarna. Bilden visar också hur vackert vi har det runt stugan.  https://www.youtube.com/watch?v=SvsEHN_rkyE

Mari Åberg

                                     

 

22 apr 2014