Ute ur garderoben

Nu är det officiellt! Jag kommer att bli en av LAVA förlags första författare. Jag gör det då jag har högsta förtroende för LAVAs förlagschef Kristina Svensson samt att det är dags som egenutgivare att ta nästa steg i utvecklingen som författare med min andra bok Löftets konsekvens, nämligen att satsa på ytterligare kvalitet i utförandet av själva boken samt på marknadsföring. Jag har redan fått ypperlig hjälp med disposition och innehåll av lektören Cajsa Winqvist, omslaget stöts och blöts just nu och snart skall jag till Stockholm för att göra en liten film. Det händer grejer!

Nu finns jag på LAVA förlags hemsida presenterad som en av deras författare; http://www.lavaforlag.se/forfattare/mari-aberg/

Så här presenterar LAVA förlag mig;

Mari Åberg

Berätterskan som levandegör mellankrigsåren i en romantrilogi. #löftetskonsekvens

 

Mari Aberg foto Thomas Brorson

Om Mari Åberg

Mari Åberg kommer i sommar ut med Löftets konsekvens, en fristående andra del i en romantrilogi som utspelar sig på 1930 och 1940-talen i Sverige. Böckerna följer i spåren av Elsie Johansson och Ivar Lo Johansson, den svenska berättartraditionen med starka berättelser om vanliga människor.
Till vardags arbetar Mari som sjuksköterska på SOS Alarm i Malmö. Så fort hon är ledig åker hon till fagra Österlen där hon har sitt skrivparadis. Hennes viktigaste kritiker är hennes man, Stefan Åberg som också är författare.

Mari Åberg har tidigare gett ut Och kvar stod en röd resväska.

foto: Thomas Brorson

 

 

 

30 apr 2014